Senior Software Engineer

Uitdagende Senior Software Engineer functie in de Fintech markt. Ontwikkel mee aan ons innovatieve Financieel analyse- platform LinX en zorg dat de financiële sector sneller, relevanter en vooral transparanter wordt.

Invers ontwikkelt innovatieve en kwalitatief hoogstaande Fintech oplossingen. Zo worden op basis van iemands banktransacties, real-time nauwkeurige analyses gemaakt van inkomsten, uitgaven en cashpositie. Deze belangrijke informatie wordt onder andere gebruikt om klanten te ondersteunen bij krediet- en hypotheekaanvragen, belastingaangiften, schuldhulpverlening, besparingsadviezen, financial planning en nog veel meer.

Achtergrond

Sinds 1994 ontwikkelt Invers al Fintech oplossingen en we lopen altijd voor op onze omgeving. Dat willen we graag zo houden. Met onze kennis en ervaring ontwikkelen we steeds weer vernieuwende diensten. We anticiperen we op veranderingen in de

financiële markt en gebruiken de nieuwste technologieën om onze producten daar weer bij aan te laten sluiten.

We leveren innovatieve services aan tientallen bedrijven als banken, financiële instellingen, kredietverstrekkers, schuldhulpverlening, incassobureaus, grote e-commerce bedrijven en allerlei verschillende Fintech startups.

Fintech is booming. Onze innovaties zijn erg vernieuwend en worden zo enthousiast ontvangen dat we flink uitbreiden om aan de vraag te kunnen voldoen

Senior Software Engineer, jouw nieuwe baan?

Als ervaren software engineer werk je aan het innovatieve financiële platform waarop al onze Fintech services zijn gebaseerd. Met je senioriteit heb je een T-shaped profiel waardoor je alle rollen binnen een development proces beheerst en de expertise in één of meerdere van de volgende: Product Owner (Analyze, Design), Programmeur (Coding), Test/Release (CI/CD), Scrum Master (Proces). Je zet complexe vraagstukken om in oplossingen en neemt de lead bij nieuwe ontwikkelingen. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct, je eigen werk en je streeft naar een hoog opleveringsniveau. Je zoekt actief naar nieuwe technologieën, tools en toepassingen. Samen met collega’s bepaal je de beste oplossingen en motiveert elkaar om kwaliteitsproducten op te leveren. Je bent proactief in het aandragen van oplossingen en mogelijkheden.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO / Academische opleiding Informatica of vergelijkbaar kennisniveau

 • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring

 • Gedegen kennis van C# /.NET Core, Azure DevOps, Scrum, SQL Server

 • Ervaring met SAFe, CI/CD, NoSql, RabbitMQ, Containers (K8S), Elastic (ELK)

 • Pré: Python, Statistiek, Machine Learning en Data Analyse

 • Affiniteit met financiële analyses

 • Analytisch ingesteld

 • Ervaring met grote databases en security

 • Proactief en durf om te innoveren

 • Neemt verantwoordelijkheid

 • Teamplayer

 • Vriendelijk en laagdrempelig in de omgang

Invers biedt

Naast prima arbeidsvoorwaarden (passend salaris, studiemogelijkheden, etc.) biedt Invers je een interessante functie voor 32- 40 uur/week in een vernieuwend bedrijf met enthousiaste collega’s en state-of-the-art producten. Door de informele cultuur is er

veel ruimte voor persoonlijke inbreng, groei en ontplooiing en natuurlijk ook plezier.

Solliciteren?

Voel je je aangesproken, heb je de gevraagde opleiding en ervaring en voldoe je aan de functie eisen, mail dan je motivatie en CV via vacature@invers.nl. (Aquisitie wordt niet op prijs gesteld!)

Interesse in onze services?

Demo aanvragen

Wij versterken uw organisatie met verrijkte data