Senior DevOps Engineer

Uitdagende Senior DevOps Engineer functie in de Fintech markt. Ontwikkel mee aan ons innovatieve Financieel analyse- platform LinX en zorg dat de financiële sector sneller, relevanter en vooral transparanter wordt.

Invers ontwikkelt innovatieve en kwalitatief hoogstaande Fintech oplossingen. Zo worden op basis van iemands banktransacties, real-time nauwkeurige analyses gemaakt van inkomsten, uitgaven en cashpositie.Deze belangrijke informatie wordt onder andere gebruikt om klanten te ondersteunen bij krediet- en hypotheekaanvragen, belastingaangiften, schuldhulpverlening, besparingsadviezen, financial planning en nog veel meer.

Achtergrond

Sinds 1994 ontwikkelt Invers al Fintech oplossingen en we lopen altijd voor op onze omgeving. Dat willen we graag zo houden. Met onze kennis en ervaring ontwikkelen we steeds weer vernieuwende diensten. We anticiperen we op veranderingen in de financiële markt en gebruiken de nieuwste technologieën om onze producten daar weer bij aan te laten sluiten.

We leveren innovatieve services aan tientallen bedrijven als banken, financiële instellingen, kredietverstrekkers, schuldhulpverlening, incassobureaus, grote e-commerce bedrijven en allerlei verschillende Fintech startups.

Fintech is booming. Onze innovaties zijn erg vernieuwend en worden zo enthousiast ontvangen dat we flink uitbreiden om aan de vraag te kunnen voldoen

Senior DevOps Engineer, jouw nieuwe baan?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inrichten, onderhouden en uitbreiden van onze technische infrastructuur en OTAP omgeving. Alles draait om beschikbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging. Je werkt aan onze pipelines met continuous integration, continuous delivery, deployment, monitoring & alerting, het optimaal inrichten van het versiebeheersysteem (met code reviews en release management), hardening en beveiligen van onze oplossingen en natuurlijk beheren van onze interne en externe systemen in samenspraak met onze hosting partners. Je staat in het centrum van onze Development en Operations.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO of Academische opleiding Informatica.

  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring

  • Gedegen kennis van Azure DevOps, Docker, Kubernetes, Elastic (ELK/EFK), RabbitMQ, Ansible, Linux, Windows Server, CI/CD, Deployment, Provisioning

  • Ervaring met ITIL, Security, .NET Core, Terraform, MS SQL, Azure Cloud

  • Bekend met Netwerkconcepten als TCP/IP, internet routing, load balancing, SSH, DNS, SSL/TLS, etc

  • Pré: Redis, Apache Kafka, Graph databases (Neo4J), NoSQL (MongoDB)

  • Proactief en durf om verantwoordelijkheid te nemen

  • Je hebt passie voor automatiseren

Invers biedt

Naast prima arbeidsvoorwaarden (passend salaris, studiemogelijkheden, etc.) biedt Invers je een interessante functie voor 32- 40 uur/week in een vernieuwend bedrijf met enthousiaste collega’s en state-of-the-art producten. Door de informele cultuur is er

veel ruimte voor persoonlijke inbreng, groei en ontplooiing en natuurlijk ook plezier

Solliciteren?

Voel je je aangesproken, heb je de gevraagde opleiding en ervaring en voldoe je aan de functie eisen, mail dan je motivatie en CV via vacature@invers.nl. (Aquisitie wordt niet op prijs gesteld!)

Interesse in onze services?

Demo aanvragen

Wij versterken uw organisatie met verrijkte data