Senior Data Engineer

Uitdagende Senior Data Engineer functie in de Fintech markt. Ontwikkel mee aan ons innovatieve Financieel analyse-platform LinX en zorg dat de financiële sector sneller, relevanter en vooral transparanter wordt.

Invers ontwikkelt innovatieve en kwalitatief hoogstaande Fintech oplossingen. Zo worden op basis van iemands banktransacties, real-time nauwkeurige analyses gemaakt van inkomsten, uitgaven en cashpositie. Deze belangrijke informatie wordt onder andere gebruikt om klanten te ondersteunen bij krediet- en hypotheekaanvragen, belastingaangiften, schuldhulpverlening, besparingsadviezen, financial planning en nog veel meer.

Achtergrond

Sinds 1994 ontwikkelt Invers al Fintech oplossingen en we lopen altijd voor op onze omgeving. Dat willen we graag zo houden. Met onze kennis en ervaring ontwikkelen we steeds weer vernieuwende diensten. We anticiperen we op veranderingen in de

financiële markt en gebruiken de nieuwste technologieën om onze producten daar weer bij aan te laten sluiten.

We leveren innovatieve services aan tientallen bedrijven als banken, financiële instellingen, kredietverstrekkers, schuldhulpverlening, incassobureaus, grote e-commerce bedrijven en allerlei verschillende Fintech startups.

Fintech is booming. Onze innovaties zijn erg vernieuwend en worden zo enthousiast ontvangen dat we flink uitbreiden om aan de vraag te kunnen voldoen

Senior Data Engineer, jouw nieuwe baan?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de financiële datastromen om deze met behulp van algoritmes automatisch te rubriceren. Alles draait om de detaillering waarin wij deze rubricering kunnen laten plaatsvinden en de inzichten en kwalitatieve dashboards die op basis van deze gedetailleerde rubricering aan onze klanten kan worden aangeboden. Een zelf lerend algoritme op basis van terugkoppelingen van de eindgebruikers zal de huidige data trainingen verder kunnen optimaliseren.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO of Academische opleiding Artificial Intelligence, Mathematics, Econometrics

  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring

  • Gedegen kennis van Python, Graph Databases (Neo4J), Machine Learning

  • Ervaring met SQL, NoSQL (MongoDB)

  • Pré: Azure DevOps, .Net Core

  • Affiniteit met financiële rubricering schema’s

  • Aandacht voor de privacy (GDPR) en ethiek omtrent het gebruik van algoritmen in financiële datastromen

  • Proactief en durf om verantwoordelijkheid te nemen

  • Je hebt passie om inzichten te destilleren uit grote hoeveelheden data

Invers biedt

Naast prima arbeidsvoorwaarden (passend salaris, studiemogelijkheden, etc.) biedt Invers je een interessante functie voor 32- 40 uur/week in een vernieuwend bedrijf met enthousiaste collega’s en state-of-the-art producten. Door de informele cultuur is er

veel ruimte voor persoonlijke inbreng, groei en ontplooiing en natuurlijk ook plezier.

Solliciteren?

Voel je je aangesproken, heb je de gevraagde opleiding en ervaring en voldoe je aan de functie eisen, mail dan je motivatie en CV via vacature@invers.nl. (Aquisitie wordt niet op prijs gesteld!)

Interesse in onze services?

Demo aanvragen

Wij versterken uw organisatie met verrijkte data