Software developers

In de snel evoluerende wereld van financiële technologie is de samenwerking tussen softwareontwikkelaars essentieel om innovatieve en effectieve oplossingen te creëren. Wij staan open voor samenwerking met andere software developers die de kracht van Open Banking willen benutten en integreren in hun applicaties. Door gebruik te maken van onze Invers PSD2-vergunning, kunnen ontwikkelaars eenvoudig toegang krijgen tot onze API's en de rijke functionaliteiten van Open Banking in hun eigen systemen implementeren.

Vruchtbare partnerships

In de FinTech sector is toegang tot actuele en nauwkeurige financiële data van cruciaal belang. Voor bedrijven die zich bevinden op het snijvlak van softwareontwikkeling en financiële dienstverlening, is het verkrijgen van een PSD2-vergunning onder de EU-regelgeving een essentiële stap om toegang te krijgen tot bankgegevens. Het traject naar een PSD2-vergunning is echter complex en vereist inspanningen op het gebied van regelgeving en gegevensbeveiliging, wat zowel tijdrovend als uitdagend kan zijn.

Een praktische oplossing voor deze uitdagingen is het aangaan van een partnership met een gespecialiseerde dienstverlener zoals Invers. Door samen te werken met Invers, kunnen bedrijven directe toegang verkrijgen tot de benodigde financiële data zonder de complexiteit van het PSD2-vergunningsproces te hoeven navigeren. Dit bespaart waardevolle tijd en middelen en versnelt de toegang tot belangrijke data voor de optimalisatie van hun systemen. Invers, met zijn expertise in financiële data-analyse en -aggregatie, biedt meer dan alleen toegang; het verrijkt de data aanzienlijk, waardoor bedrijven diepere inzichten en meerwaarde uit deze informatie kunnen halen.

Door een partnership met Invers kunnen bedrijven profiteren van geavanceerde analytische tools en expertise, wat resulteert in verbeterde bedrijfsprocessen, verhoogde klanttevredenheid, en een sterke concurrentiepositie in een dynamische markt. Deze samenwerking maakt het mogelijk dat bedrijven zich kunnen richten op innovatie en groei in de financieel-technologische sector.

Begin direct met PSD2

Door het gebruik van PSD2 maakt u niet alleen uw eigen werk makkelijk, maar creëert u ook meerwaarde voor uw klant en zijn/haar klantreis.

Er zijn verschillende manieren om samen te werken. Indien nodig kunnen wij zelfs partners aanhaken om ervoor te zorgen dat u de koppeling krijgt die voor u het beste werkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf? Laat een van onze experts met u meedenken. In een vrijblijvende demo kunnen we laten zien hoe PSD2 in zijn werk gaat en wat het u kan brengen.

Demo aanvragen