Personal Finance

Voor aanbieders van persoonlijke financiële diensten is de overstap naar volledige digitalisering van documentstromen een continue ontwikkeling. Deze digitalisering levert een aanzienlijke verbetering in efficiëntie op, maar het blijft een uitdaging om ervoor te zorgen dat de gebruikte informatie up-to-date is. Traditioneel verzamelde documenten, zoals loonstrookjes of bankoverzichten, kunnen snel verouderen. Echter, door directe toegang tot real-time rekeninginformatie, kunnen aanbieders van persoonlijke financiële diensten beschikken over de meest recente financiële status van hun klanten, wat leidt tot een snellere en meer gepersonaliseerde dienstverlening.

Ultieme klantreis

De term 'ultieme klantreis' gaat over het faciliteren van gemak en een vloeiende ervaring voor klanten, een essentieel aspect binnen de persoonlijke financiën. Invers kan aanbieders van personal finance management platforms helpen bij het beheren van de financiën van klanten. Denk aan oplossingen zoals het integreren van financiële gegevens, zoals bankrekeningen, om een ​​vollediger beeld van de financiële situatie van klanten inzichtelijk te maken.

Daarnaast biedt Invers analytische mogelijkheden, zoals geavanceerde analyses en algoritmen, die inzichten verschaffen in het financiële gedrag van gebruikers. Deze inzichten stelt u als aanbieder van personal finance management in staat om gepersonaliseerd advies te geven en relevante producten aan te bieden. Bovendien helpt het bij het vergroten van de klantbetrokkenheid door middel van functies zoals meldingen over uitgaven, doelstellingen voor financiële planning en gamification-elementen om spaargedrag te stimuleren.

Een belangrijk aspect van de diensten van Invers is ook de focus op naleving van regelgeving en beveiliging. Invers helpt bij het waarborgen van naleving van wet- en regelgeving en implementeren beveiligingsmaatregelen om de privacy en veiligheid van gebruikersgegevens te waarborgen. Dit is van cruciaal belang voor u als aanbieder van personal finance management, aangezien vertrouwen en beveiliging essentieel zijn voor het succes van uw dienstverlening.

Begin direct met PSD2

Door het gebruik van PSD2 maakt u niet alleen uw eigen werk makkelijk, maar creëert u ook meerwaarde voor uw klant en zijn/haar klantreis.

Er zijn verschillende manieren om samen te werken. Indien nodig kunnen wij zelfs partners aanhaken om ervoor te zorgen dat u de koppeling krijgt die voor u het beste werkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf? Laat een van onze experts met u meedenken. In een vrijblijvende demo kunnen we laten zien hoe PSD2 in zijn werk gaat en wat het u kan brengen.

Demo aanvragen