Maatwerk

In de hedendaagse zakenwereld zijn maatwerk en innovatie sleutelbegrippen voor succes. Wij zijn erop gericht om met bedrijven samen te werken en hen te ondersteunen bij het ontdekken en benutten van de mogelijkheden die PSD2 (Payment Services Directive 2) en het gebruik van banktransacties bieden, zowel voor bestaande als voor nieuwe toepassingen.

Nieuwe toepassingen middels PSD2

De revolutionaire PSD2 (Payment Services Directive 2) financiële standaard biedt een schat aan mogelijkheden voor diverse branches. Deze standaard, die het delen van financiële data tussen banken en geautoriseerde derde partijen mogelijk maakt, heeft talrijke toepassingen die van grote waarde kunnen zijn voor verschillende sectoren.

Een significant voordeel van PSD2 is dat bedrijven en organisaties kunnen samenwerken zonder zelf een vergunning aan te hoeven vragen voor het analyseren van financiële gegevens. Dit betekent dat je, door samen te werken met een geautoriseerde partner, toegang kunt krijgen tot waardevolle financiële inzichten en analyses, zonder de complexiteit en kosten van het verkrijgen van een eigen vergunning.

Bij ons bedrijf zetten we onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in om een breed scala aan branches te ondersteunen. We zien dat de lijst van branches en toepassingen die profiteren van PSD2 voortdurend groeit, omdat steeds meer bedrijven de waarde inzien van verrijkte data-analyse. Dit biedt ongekende kansen voor bedrijfsinnovatie en klantgerichte diensten.

We hebben al een aantal van de meest populaire en impactvolle toepassingen van PSD2 geïdentificeerd en uitgewerkt. Echter, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, en we staan altijd open voor nieuwe ideeën en toepassingen. Mocht je een specifieke toepassing in gedachten hebben of benieuwd zijn naar hoe PSD2 jouw bedrijf kan transformeren, neem dan vooral contact met ons op. Ons team staat klaar om samen met jou te brainstormen en de mogelijkheden te verkennen, om zo de volledige potentie van PSD2 in jouw branche te benutten. We zijn enthousiast om samen nieuwe, innovatieve wegen te bewandelen en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met de kracht van geavanceerde data-analyse.

Begin direct met PSD2

Door het gebruik van PSD2 maak je niet alleen je eigen werk makkelijk, maar creëer je ook meerwaarde voor jouw klant en zijn/haar klantreis.

Er zijn verschillende manieren om samen te werken. Indien nodig kunnen we zelfs partners aanhaken om ervoor te zorgen dat jij de koppeling krijgt die voor jou het beste werkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf? Laat een van onze experts met jou meedenken. In een vrijblijvende demo kunnen we laten zien hoe PSD2 in zijn werk gaat en wat het jou kan brengen.

Demo aanvragen