Banken

Voor banken is het hebben van gedetailleerd en goed gecategoriseerd inzicht in klanttransacties essentieel om effectieve en gepersonaliseerde diensten te kunnen bieden. Invers speelt hierin een cruciale rol door bijna alle transacties op klantenrekeningen te verrijken en een uitgebreide categorisering toe te voegen. Dit niveau van detail helpt banken om een beter begrip van hun klanten te krijgen en hun dienstverlening te optimaliseren.

Volledig klantbeeld

In de huidige financiële sector is het essentieel om een volledig en nauwkeurig beeld van klanten te hebben om hoogwaardige diensten te kunnen leveren. Invers speelt een cruciale rol in dit proces door het faciliteren van zowel de verrijking als de categorisatie van klantgegevens. Dit stelt financiële dienstverleners in staat om hun klanten beter te ondersteunen met gepersonaliseerde aanbiedingen en adviezen, waardoor een verbeterde klantreis wordt gerealiseerd.

De implementatie van PSD2 biedt significante voordelen voor financiële dienstverleners, met drie belangrijke gevolgen voor de sector. Ten eerste versnelt PSD2 de levering van financiële diensten, waardoor de besluitvorming voor kredietaanvragen sneller gaat en klanten niet lang hoeven te wachten. Ten tweede maakt PSD2 een klantgerichte benadering mogelijk, waarbij financiële instellingen flexibele afbetalingsplannen kunnen aanbieden die zijn aangepast aan de financiële situatie van de klant. Tot slot stelt PSD2 financiële dienstverleners in staat om proactief voorspellingen te maken en op maat gemaakte aanbiedingen te doen, wat leidt tot een optimalisatie van de dienstverlening en een verhoogde klanttevredenheid.

De combinatie van geavanceerde data-analyse, mogelijk gemaakt door Invers transformeert de interactie tussen financiële dienstverleners en hun klanten. Deze veranderingen leiden tot een efficiëntere bedrijfsvoering en een klantgerichtere, responsieve en adaptieve benadering. Dit versterkt ook de relatie tussen financiële dienstverleners en hun klanten door het bieden van een meer gepersonaliseerde en waardevolle ervaring.

Begin direct met PSD2

Door het gebruik van PSD2 maakt u niet alleen uw eigen werk makkelijk, maar creëert u ook meerwaarde voor uw klant en zijn/haar klantreis.

Er zijn verschillende manieren om samen te werken. Indien nodig kunnen wij zelfs partners aanhaken om ervoor te zorgen dat u de koppeling krijgt die voor u het beste werkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf? Laat een van onze experts met u meedenken. In een vrijblijvende demo kunnen we laten zien hoe PSD2 in zijn werk gaat en wat het u kan brengen.

Demo aanvragen