Vacatures

Vacatures

Invers groeit en is daardoor regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers. Overigens niet noodzakelijkerwijs in vaste dienst, want Invers maakt ook veel gebruik van de diensten van Freelancers. Heb je interesse in een van onderstaande functies, neem dan contact op met de afdeling personeelszaken.

Medior C# developer Fintech solutions

Uitdagende developersfunctie in de Fintech markt. Ontwikkel mee aan onze innovatieve Personal Finance platforms en help consumenten met het vergroten van hun financiële kennis. We leveren onze innovatieve services aan banken, financiële instellingen, marktonderzoekbureaus, etc. Daarnaast verkopen we applicaties via onze eigen consumentensites.

Als ervaren software ontwikkelaar werk je aan onze applicaties. Je zet complexe vraagstukken om in code (C#-.Net, MS-SQL). Je werkt aan het innovatieve financiële platform waarop al onze Fintech services zijn gebaseerd.  Je bent en voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct, je eigen werk en je streeft naar een hoog opleveringsniveau. Je zoekt actief naar nieuwe technologieën, tools en toepassingen die je helpen je werk beter te doen. Samen met collega’s bepaal je de beste oplossingen en motiveert elkaar om kwaliteitsproducten op te leveren. Je bent proactief in het aandragen van oplossingen en mogelijkheden.

Bekijk de Vacature

 

 

Contact

Invers BV
Westeinde 3a
2275 AA  Voorburg

T: 070 7200 940
E: sales@invers.nl