Ons Team

Ons team

Met gemotiveerde en kundige mensen werken we enthousiast aan onze producten. Die producten worden allemaal in-house ontwikkeld, waardoor iedereen dicht bij de bron zit. We zijn met onder andere marketeers, projectmanagers, software- en webontwikkelaars en supportmedewerkers. Daarnaast werken we met een aantal freelancers. Bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van de softwareproducten of het onderhouden van onze perscontacten.

 

Arash

Arash Poorasadi

Marketing Manager; sinds 2017 - Dagelijks ben ik bezig met alle marketing werkzaamheden richting onze huidige en toekomstige klanten. Marketing is mijn werk, maar ook mijn passie. Ik werk resultaatgericht ten behoeve van onze organisatie, maar denk ook aan de behoefte van onze klanten. Mijn overtuiging is dat digitalisering, innovatie en aanpassingsvermogen organisaties tot groei leiden.
Bart

Bart den Hollander

Oprichter en eigenaar van Invers; sinds 1994 - Ik houd me bezig met de dagelijkse aansturing van de verschillende afdelingen. Dat is leuk en divers omdat ik betrokken ben bij de softwareontwikkelingen, maar ook bij het marketen van onze eindproducten. Op dit moment besteed ik de meeste tijd aan de introductie van ons LinX platform. Het platform waarmee instant bestedingsanalyses van consumentenuitgaven gemaakt kunnen worden.
Leander

Leander Bohms

Senior Software Developer sinds 2002 - Als een van de langstzittende werknemers bij Invers, heb ik aan bijna alle systemen gewerkt die we nu in gebruik hebben. De commerciële en functionele web- en desktopapplicaties voor onze gebruikers, maar ook de backoffice systemen die ervoor zorgen dat alles achter de schermen soepel verloopt. Momenteel ben ik bezig met vernieuwende toepassingen op basis van onze nieuwe LinX services en de op hande zijnde PSD2 wetgeving.
Iljaas

Iljaas Dhonre

Supportdesk medewerker; sinds 2016 - Als supportmedewerker bij Invers ben ik het eerste aanspreekpunt voor BankingTools en Cashflow klanten binnen het bedrijf. De gesprekken zijn erg uiteenlopend, wat het werk divers en afwisselend maakt. Werken bij Invers vind ik leuk, omdat ik persoonlijk contact heb met de klanten en er korte lijnen zitten tussen de support afdeling en de ontwikkel afdeling. Dit komt ook ten goede aan mijn studie Informatica.
Konstantin

Konstantin Kipa

Senior Software Developer; sinds 2017 - Als nieuwste developer van Invers kan ik nog niet heel veel vertellen over mijn werkzaamheden. Ik ben net ingewerkt en ga mezelf helemaal verdiepen in al onze bestaande services. Ik ga werken aan LinX om deze nog verder uit te bouwen met nog meer  financiële analyses. Daarnaast zal ik me ook bezig houden met de nieuwe financiële app en een nieuw Personal Finance platform.
Marc

Marc Wessel

Supportdesk medewerker; sinds 2016 - Ik ben als supportmedewerker verantwoordelijk voor het persoonlijk contact met de klanten van Cashflow en Bankingtools. Het contact verloopt zowel telefonisch als per mail. Als supportmedewerk speel je een grote rol in de beeldvorming van de klant. Het is daarom belangrijk de klant zo goed en zo prettig mogelijk te helpen. Dat vind ik leuk.
Martin

Martin Claessens

Kwaliteits- en support Engineer; sinds 2003 - Ik houd me vooral bezig met de kwaliteitsbewaking van de verschillende consumentenprogramma’s en de LinX webservices die Invers levert. Ik ken de wensen van de klanten en de issues die er spelen en zorg dat onze producten daar zo goed mogelijk bij aansluiten. Daarnaast coördineer ik verschillende support zaken en ondersteun ik onze eigen supportmedewerkers met 2e lijns support.
Max

Max Kovaljov

Software Developer sinds 2012 - Ik houd mij voornamelijk bezig met de ontwikkeling van websites, online platforms en softwareproducten van Invers. Dit omvat front- en backend ontwikkeling van onze e-commerce webshops, onze web applicaties en onze offline software. Tevens houd ik mij bezig met het onderhoud van onze interne administratieve systemen. Hiermee zorg ik ervoor dat wij voortdurend optimale service kunnen bieden aan onze klanten.
Nina

Nina den Hollander

Office Manager; sinds 2000 - Ik zorg voor de administratie rondom de vele bestellingen van onze Bankingtools en Cashflow software. Ook ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding en ons personeel en regel ik allerlei praktische zaken zodat wij ons werk goed en met plezier kunnen doen. Een leuke en zeer afwisselende combinatie van werkzaamheden die goed bij mij past.
Rein

Rein Swart

Software Architect en Senior Developer; sinds 2010 - Ik bepaal de grote lijnen van onze softwareontwikkelingen, zodat onze producten voldoen aan de kwaliteitseisen van vandaag. Ik ben vooral actief in Research & Developement, voor zowel B2C als B2B. Daarbij kijk ik steeds naar de wensen en eisen voor de (nabije) toekomst. Op dit moment steek ik het grootste deel van mijn tijd in LinX.
Tim

Tim Kramer

Supportdesk medewerker; sinds 2014 - Ik ben al enkele jaren werkzaam als supportmedewerker. Zowel telefonisch als via de mail bied ik de klanten ondersteuning bij het gebruik van LinX en onze consumenten producten. Vooral het persoonlijke contact met de klanten en de verscheidenheid aan vragen en spreken mij zeer aan. Ik vind het van belang dat de klant vlot geholpen wordt, maar ook dat een vraagstuk dat meer tijd vraagt naar tevredenheid opgelost wordt.

Contact

Invers BV
Westeinde 3a
2275 AA  Voorburg
T: 070 7200 940
E: sales@invers.nl