Over Invers

Over Invers

Invers is een creatief software ontwikkelbedrijf dat is gespecialiseerd in het analyseren van bestedingspatronen van consumenten. Wij ontwikkelen onze producten en projecten volledig in-house waardoor we de controle hebben over de kwaliteit en planning.

De diensten worden gebruikt door andere bedrijven; banken, financiële dienstverleners, administratiekantoren, accountants, maar ook door marktonderzoekbureau’s of software leveranciers. Zij ïntegreren de services in hun eigen diensten ten behoeve van hun eigen klanten.

Naast onze B2B services, verkopen en distribueren we een aantal kant-en-klare Personal Finance producten direct aan consumenten. Dat is een andere tak van sport, maar de combinatie van B2B en B2C geeft ons een unieke kijk op markt. We weten wat er bij consumenten leeft, wat hun behoeften zijn en hoe die kunnen worden ingevuld.

 

Missie van Invers

Onze Missie en Visie

Wij zijn van mening dat iedereen op een eenvoudige manier inzicht in zijn of haar uitgaven moet kunnen hebben. De financiële wereld wordt steeds digitaler, ondoorzichtiger en moeilijker te begrijpen. Middels software is hier duidelijkheid in te verschaffen.
Bekijk onze Missie en Visie
Historie van Invers

Historie

De producten van Invers zijn overal terug te vinden, zijn alom bekend en hebben een hoge naamsbekendheid. Het bedrijf zelf is wat minder bekend en daar is bewust voor gekozen. We richten ons met specifieke concepten op goed gedefinieerde product/markt-combinaties. De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in Personal Finance en daarmee is veel gebeurd.
Bekijk onze historie
Het team van Invers

Ons team

Invers is een echt MKB bedrijf. Met een kleine groep gemotiveerde en kundige mensen werken we enthousiast aan onze producten. Je voelt de 25 jaar ervaring die we in huis hebben, maar merkt ook dat we nog steeds die starters mentaliteit hebben. Nieuwe projecten of innovatieve producten, daar gaan we vol voor.
Bekijk ons Team
Vacatures

Vacatures

Invers groeit en is daardoor regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers. Overigens niet noodzakelijkerwijs in vaste dienst, want Invers maakt ook veel gebruik van de diensten van Freelancers. Staat er op dit moment geen relevante vacature voor je, voel je dan toch vrij om een open sollicitatie te sturen.
Bekijk onze Vacatures
Laatste nieuws over Invers

Blog

Regelmatig verschijnt er nieuws over de projecten waar we mee bezig zijn. Nieuws van onszelf of nieuws dat in de pers verschijnt.
Lees onze Blog

Contact

Invers BV
Westeinde 3a
2275 AA  Voorburg

T: 070 7200 940
E: sales@invers.nl