Consumenten Websites

Consumenten websites

Invers levert verschillende Personal Finance oplossingen direct aan consumenten. Dit past goed bij onze Missie "Wij helpen consumenten met het verkrijgen van persoonlijk financieel inzicht". Daarbij onderscheiden we ons vooral door de kwaliteit van de producten en ondersteuning van de klanten. Het geeft ons veel voldoening om consumenten op deze manier te helpen.

Juist omdat we ook direct aan consumenten leveren en veel contact met ze hebben, zijn we heel goed op de hoogte van de laatste wensen. Hierop passen we de producten steeds weer aan.

 

Software van BankingTools.nl

Sinds de introductie in 2004 kochten al meer dan 250.000 consumenten de software van BankingTools. En dagelijks komen hier tientallen, zo niet honderden, nieuwe klanten bij. Dat is logisch, want de software is erg uitgebreid en geeft veel antwoorden op vragen als "Komt er meer binnen dan dat er uit gaat?", "Houd ik wel genoeg over voor de dure decembermaand?" of "Kom ik met dit bestedingspatroon in de problemen?"
 
BankingTools software wordt al jarenlang gewaardeerd als een van beste pakketten voor gedetailleerd financieel inzicht .
Ga naar BankingTools.nl

Online dashboard CashFlow.nl

CashFlow Online is een online financieel dashboard dat wordt gesynchroniseerd met alle Nederlandse en Belgische banken. Ook dit systeem is gebaseerd op inkomsten en uitgaven die consumenten, via hun bankrekening of contant, doen. Het doel van de site is om consumenten financieel inzicht te geven middels 4 stappen:

  1. Visualiseer de financiële situatie
  2. Analyseer de belangrijkste kostenposten
  3. Vergelijk met landelijke gemiddelden
  4. Adviseer over noodzakelijke aanpassingen
CashFlow wordt sinds de introductie gebruikt door ruim 100.000 huishoudens.
Ga naar CashFlow.nl
Digitaal kasboek

Het eerste online Kasboek.nl

Kasboek.nl was het eerste online kasboek in Nederland. Het is al ruim 10 jaar actief en kent intussen een gemêleerde groep van zo'n 60.000 consumenten die het actief gebruiken om hun bestedingen bij te houden. Enerzijds huishoudens die echt goed op hun uitgaven moeten passen, maar ook consumenten die gewoon snel overzicht willen.

Kasboek is minder uitgebreid dan CashFlow en puur gericht op het bijhouden van de cijfertjes.
Ga naar kasboek.nl

Financieel inzicht als onderdeel van uw eigen platform

Varianten van onze consumentenproducten worden ook gebruikt in andere software pakketten. Als White of Private label bieden ze soortgelijke mogelijkheden.

Heeft u ook interesse een in White label als onderdeel van een van uw platforms?
Bel dan naar 070 - 7200 940 of mail naar sales@invers.nl

Contact

Invers BV
Westeinde 3a
2275 AA  Voorburg

T: 070 7200 940
E: sales@invers.nl