LinX - Fintech services

LinX - webservices voor de Fintech sector

LinX is een set van webservices die wordt gebruikt door andere (Fintech) bedrijven. Consumenten zien alleen de voorkant van een Financieel Advies systeem of Personal Finance systeem, maar onder de motorkap moet er heel veel gebeuren. Invers heeft een jarenlange ervaring met alle aspecten van Personal Finance en weet precies wat er allemaal nodig is.De laatste jaren hebben wij ons helemaal gespecialiseerd in een viertal kerngebieden: Bij- en afschrijvingen ophalen uit internetbankieren, banktransacties verrijken, huishoudenprofielen samenstellen en consumenten bestedingen analyseren. Kennis en ervaring zijn samengevoegd in een aantal losse en zeer innovatieve webservices. De API's zijn 24/7 aan te roepen en stelt derden in staat om hun dienstverlening sterk te verbeteren.

 

 

Data: Transacties verrijken

Banktransacties bevatten veel informatie die noodzakelijk is voor het maken van goede Financiële analyses. Maar deze informatie is verre van gestandariseerd, moeilijk te herkennen en vaak zelfs gecodeerd.

Met LinX – Data worden banktransacties verrijkt. Tegenpartijen worden herkend, genormaliseerd en uitgebreid met NAW en GPS. Daarnaast worden bestedingscategorieën toegevoegd. De high-performance LinX-Data service, verrijkt tot 92% van de transacties en maakt de informatie direct bruikbaar voor verdere verwerking.

Profiel: Huishouden informatie

Banktransacties bevatten ook veel informatie over het huishouden van de aanvrager. Verschillende kenmerken zitten opgeslagen in de omschrijvingen of relaties.

Met LinX – Profiel wordt informatie over het huishouden uit de transacties gefilterd. De gezinssamenstelling, inkomens, het woonadres, de WOZ waarde, huur of koop, abonnementen, verzekeringen, de auto’s, etc.

Een goed profiel is de basis van een nauwkeurige financiële analyse.
Financiele Analyses

Analyse: Bestedingspatronen

Met verrijkte transacties en de extra profielgegevens, maken we Financiële analyses voor uw klanten.

LinX – Analyse is een post-proces service na LinX-Data en LinX-Profiel en heeft al verschillende standaard analyses beschikbaar. Bijvoorbeeld gemiddelde bestedingen per categorie, per dag, week of maand; Saldoprognoses; Vergelijkingen met landelijke gemiddelden; Besparingsmogelijkheden; etc.

Daarnaast ontwikkelen we modellen en specifieke analyses die u aan uw klanten wilt aanbieden.

Whitelabel - PFM

Naast de losse services bieden wij ook een white label Personal Finance platform waarmee uw klanten uitgebreid inzicht in hun inkomsten en uitgaven krijgen. Alle  bovengenoemde webservices worden daarin toegepast.

Dit state-of-the-art platform biedt meer. Een transactielijst met de complete historie van alle geïmporteerde bankrekeningen; 10 kant-en-klare overzichten en interactieve grafieken; budgetten en alerts; een financiële kalender. Kortom, alle details voor degenen die duidelijk inzicht in hun bestedingspatroon willen.

Binnen een paar seconden een analyse van of voor uw klanten !

Dat kan via de Linx webservices van Invers. Van een standaard analyse tot een uitgebreid PFM systeem.
Neem gerust contact met ons op. We komen graag een keer langs voor een demonstratie.
Bel naar 070 - 7200 940 of mail naar sales@invers.nl

Contact

Invers BV
Westeinde 3a
2275 AA  Voorburg

T: 070 7200 940
E: sales@invers.nl